marți, 22 ianuarie 2008

"Phiu, futu-ti gura ma-tii"

Cine nu are un Costin langa el...are de pierdut, de cumparat nu are de unde pentru ca nu este de vanzare. Nu e vorba de el aici...un prieten de-al lui s-a uitat la jurnalul de ieri de pe PrimaTV...frumos material...cred ca au incarcat betele, sau chiar asa trebuia sa sune?

6 comentarii:

miki spunea...

:))))))))))))))))))))))))))))) u made my day! :)))))))))))))))

cica voice-overul n-a fost dat afara. nu e vina lui. iar editorul de imagine, adica cel vinovat, oricum e in preaviz. isi schimba locul de munca. si maslina de pe coliva: stirea a fost difuzata in aceeasi stare si in reluare :))

Yatzi spunea...

=))))))

nu era voice over...era beta cu siguranta, mai ales daca a intrat si in reluare :)))

Am aflat si eu ca era gata sa fie mazilit..bafta lui ce sa zic! Oricum, cred ca a fost vreo datorie...nu prea vad cum ar putea sa scape asa ceva..de fapt, omul a vrut sa se desparta la inaltime de PrimaTv :D

miki spunea...

pai voice over se numeste postul baiatului care citeste bete. cred ca tu te referi la off, partea prezentatorului. or magda vasiliu nu avea cum sa aiba o voce asa baritonala :D

Yatzi spunea...

la noi e diferit...noi la ce citeste prezentatorul ii zicem studio, iar daca in continuare sunt doar imagini pe care le citeste tot el, ii zicem voice over...most of all citesc, asa ca nu au un nume aia care citesc :))

miki spunea...

vezi, de-asta am militat mereu pentru schimburile de exerienta! lipsa lor complica uneori comunicarea! :))

Yatzi spunea...

indeed! uite din cauza asta schimbarile locului de munca aduc odata cu ele indigestii...like a pain in di ass :D