miercuri, 9 ianuarie 2008

Ce probleme avem noi barbatii! Viitoarea "tanti", trebuie sa semene cu fosta!

Barbatii de cele mai multe ori au mari probleme dupa ce se despart de sotii sau prietene. Dupa mai multi ani petrecuti cu o tanti, fara sa vrei, viitoarea trebuie sa ii semene - ori in comportament, ori la infatisare. Cauti cu disperare orice lucru. Articuleaza cuvintele la fel ca "ea" sau se gadila in aceleasi locuri. E o chestie foarte intalnita.

Uitati-va la cea mai noua relatie care de ceva vreme pur si simplu ne agaseaza. Nicolas Sarkozy si Carla Bruni. Un tip de relatie care vine dupa o serie mare de tot..de genul Britney si Justin, Victoria si Becks, Bradd Pitt - Angelina, and so on. Nenea presedinte de la tara aia in 5 colturi, Franta parca...nu mai conteaza, i-a oferit actualei sale iubite, fostul top model Carla Bruni, un inel identic cu cel daruit Céciliei Sarkozy, fosta sa sotie.
Inelul Cupidon de la Dior Joaillerie a fost creat de Victoire de Castellane, cea mai buna prietena a fostei sotii a lui Sarkozy.


M-am lamurit acum. Daca i-a dat acelasi inel, inseamna ca ori cele doua gagici gandesc la fel, ori nu se aseamana deloc si nea' Sarkozy o "imbraca" cum imbraca Mister Bean scaunul...

Niciun comentariu: