sâmbătă, 12 ianuarie 2008

Viata de redactie...

Astazi am simtit pentru a doua oara ca m-am casatorit cu redactia. S-au schimbat sub ochii mei ageri, doua ture...Am venit la 8 dimineata cu o voie buna cum nu am avut de mult. Nu mai scrisesem nimic de aproape 10 ore si deja simteam ca imi tremura degetele. Mi-am luat o cafea de la tonomatul de jos si doua ziare din colt si am urcat in redactie pe scaunul care deja s-a obisnuit cu mine. Am luat o gura de cafea, mi-am intins picioarele peste calculator si m-am apucat sa citesc. Relaxant...

A fost atat de frumos, dar asta doar pana cand a venit colega. Eu trebuia sa fiu pe tura a doua...insa a fost atat de frig afara, incat m-am decis sa raman ambele ture..Azi a fost prima zi cand ma usuturau narile, de parca as fi mirosit amoniac...afara e atat de urat...cat de greu poate sa fie sa stai 15 ore in redactie?

2 comentarii:

Krys spunea...

Nu e greu sa stai 15 ore in redactie, de fapt nici nu prea iti dai seama cand s-au dus. Recordul meu e de 17 ore, dar crede-ma, nu vreau sa-l bat sub nicio forma! :) Sa ai o zi frumoasa si sa nu mai gresesti turele!

M. spunea...

ba... daca a fost cu consimtamantul tau, se numeste un mariaj reusit.