duminică, 6 ianuarie 2008

Cum o sa fie 2008...? Mai bun ca 2007 sa speram..!

Cand nu stim ce sa ne mai facem, ne mai uitam si la stele. Uite ce zic ele in anul 2008:


Berbec: 2008 nu e un an usor, sentimentul ca se poate mai mult, ca vreti mai mult, dar nu primiti, poate fi frustrant de multe ori. Nu aveti prea mare incredere in fortele dv. si nu lasati o impresie foarte buna. Stati in banca dv. si nu aveti curajul sa iesiti mai mult in fata, de aceea poate fi un an cu multe blocaje si neimpliniri, dar e posibil sa fie simple senzatii personale: ele nici nu exista, doar vi se pare ca sunt... Luna august pare sa fie una dintre cele mai dificile, in care va veti simti prins ca intr-o menghina de atatea griji si emotii negative.

Taur: 2008 este un an bun, in care veti avea un sentiment de satisfactie, veti fi mandru de dv., poate mai ales pentru reusitele profesionale care va asteapta. Este anul in care multe indoieli si intrebari vechi isi gasesc raspunsul, aducand la normal totul. Traiti un eveniment decisiv pentru viitorul dv. iar luna mai pare sa fie speciala. O persoana cu functie, un parinte sau un profesor vor juca un rol esential. La un moment dat, veti sta in prim plan in cadrul unei ceremonii, a unei investiri in functie, a unei avansari sau aprecieri publice etc

Gemeni: 2008 nu este cel mai bun an din ultima perioada, dimpotriva, vor exista stari de frustrare si insatisfactie pentru ca veti dori mai mult decat tot ce veti reusi sa atingeti. Aveti senzatia ca faceti numai compromisuri si concesii, ca acceptati aspecte care nu va convin deloc, dar se pare ca sunt sacrificii obligatorii pentru a va realiza unele scopuri. Nu este un an de varf, au fost altii mult mai buni decat acesta, dar daca mai scadeti din pretentii, poate fi unul destul de bun. Luna martie vine cu motive minore de suferinta.

Rac: 2008 este un an sensibil, care va va solicita mult la nivel emotional si psihic, veti avea trairi puternice, senzatii intense iar sufletul va fi in prim plan. Fie ca e vorba de un an al iubirii, fie ca e un an al unor emotii iesite din comun, veti trece prin stari dintre cele mai interesante.

Leu: 2008 este un an linistit, fara evenimente iesite din comun, in care puteti spune ca va regasiti linistea in multe privinte. Accentul cade mai ales pe viata privata - dragoste, familie, placeri personale - unde veti avea parte de bucurie. Daca aveti preocupari artistice, umanitare, sensibile, reusita este de partea dv. iar daca va cautati jumatatea sau visati la o ameliorare a vietii de cuplu, ati putea avea parte de momente exact pe placul dv. Toamna acestui an este cea mai placuta pentru sufletul dv. O persoana nascuta in zodie de apa joaca un rol major in viata dv. in acest an.

Fecioara: 2008 este un an promitator, cu perspective noi, directii noi de explorat, cu alte planuri spre care va avantati cu mai mult curaj. Visati pana departe si sunteti stimulat sa faceti planuri, pentru ca cei implicati au incredere in capacitatea dv. de a le pune in practica. Se deschide o fereastra spre viitor, incepand de acum, si deja stiti mult mai bine cum se va desfasura viata dv. pe cativa ani de acum incolo. In luna martie, luati decizii prin care dati alt curs unor evenimente care va fac placere.

Balanta: 2008 este un an generos, cu suficiente ocazii de a va simti bine, de a cunoaste oameni noi, de a comunica si a va distra. In prim plan este societatea, lumea larga, cu care veti petrece mult timp. Cunoasteti persoane cu care veti lega relatii foarte bune: prietenii, colaborari, parteneriate de tot felul. Va alaturati unor grupuri de interese, cum ar fi un curs de dans, o organizatie umanitara, o fundatie culturala, un colectiv cu aceleasi preocupari si hobby-uri. Spre toamna, planul social devine si mai placut, si mai plin de viata, cu invitatii la petreceri, evenimente mondene, nunti. Vestile curg pe parcursul anului, planul comunicarii fiind favorizat.

Scorpion: 2008 este un an cu profunde implicatii in plan psihic. Tot ce simtiti are dimensiuni fantastice, indiferent ca e vorba de sentimente pozitive sau negative. Aveti mereu impresia ca sunteti la mijloc intre doua atitudini, doua senzatii, doua directii, fiind foarte greu sa faceti pace intre ele, ceea ce va declansa adevarate crize de personalitate. Va veti intreba cine sunteti, ce sunteti cu adevarat, dar misterul se adanceste, pentru ca va dati seama ca nici dv. nu intelegeti exact ce e cu dv., daramite cei din jurul dv. Veti trece drept o persoana ciudata, dificila, hiper-sensibila, greu de inteles. Ascundeti ceva in adancul sufletului dv. si nu puteti sa va eliberati de acea grija sau teama profunda. Poate fi anul mutarii in alta localitate, alta locuinta, al unei calatorii deosebite, al schimbarii modului de a gandi sau de a simti in anumite situatii, al conceperii unui copil, al pensionarii, al retragerii in umbra, doar cu gandurile si emotiile dv. Unele mici probleme de sanatate va mai pun pe zdruncin din cand in cand.

Sagetator: 2008 seamana, pe undeva, cu 2007, va bucurati de sustinere la nevoie, descoperind ca nu sunteti niciodata singur. Accentul cade mai ales pe colaborare, lucrul in echipa, relationare, schimb reciproc de servicii. Lumea are nevoie de dv. si, daca sunteti util, totul merge bine! Luna iunie va poate aduce un ajutor necesar sau jucati un rol central in rezolvarea problemelor altor persoane. Activitatile ce au la baza servicii catre populatie sunt favorizate. Dar pentru ca Jupiter se afla acum in zodia dv., totul trebuie sa ia amploare si sa indrazniti sa va atingeti scopurile cele mai inalte.

Capricorn: 2008 este un an agitat, cu suficiente motive de conflict, de provocare, de masurare a fortelor. Sunteti pregatit sa va luptati pentru tot ce vreti sa atingeti, pentru ca, e clar, nimic nu vi se va oferi fara efort. Tensiunile sunt frecvente in relatia cu lumea, ori pentru ca descoperiti ca aveti rivali, inamici, concurenti puternici pe care trebuie sa-i inlaturati sau sa-i tineti cub observatie, ori pentru ca va implicati in tot felul de dispute, prin care vreti sa demonstrati ca sunteti cel mai tare. Examenele, competitiile de orice fel, confruntarile pot fi la ordinea zilei, dar nimeni nu va poate dobori. Luna mai poate fi cea mai aprinsa, in care neintelegerile in plan social sau profesional va vor pune din greu la incercare puterile.

Varsator: 2008 aduce vise noi in sufletul dv., se nasc alte planuri, alte idealuri, mai inalte, mai indraznete, sau doriti sa va impliniti finalmente un vis, ceva ce ati asteptat atata timp si pana acum nu ati avut ocazia sa traiti. Acum ati putea sa va vedeti scopul atins, dar numai de dv. depinde cum va mobilizati pentru acest succes. Daca asteptati pasiv sa cada din cer, e foarte posibil sa asteptati in zadar. Aveti o tendinta crescuta spre idealism, de aceea e foarte posibil ca unele din planurile pe care vi le faceti acum sa fie totusi... simple iluzii. Luna iulie va poate pune in fata unui tel atins.

Pesti: 2008 este un an relativ calm, fara "cutremure" personale, in care multe aspecte revin la normal si isi regasesc echilibrul. Din multe puncte de vedere, ati putea spune ca este un an banal, dar, pentru ca nu sunteti genul de om care apreciaza provocarea si schimbarea frecventa, veti fi multumit de liniste care se aseaza. Spre finalul anului, resimtiti o pace interioara si o stabilitate binevenita in viata dv.

Niciun comentariu: