duminică, 20 ianuarie 2008

Cum sa ma uit la tine...?

Linistea dinaintea furtunii..Ok! Au fost furtuni, dar nu exista liniste si dupa furtuna? sau daca exista, de ce trenbuie sa urmeze o furtuna dupa acea liniste?
A trecut atat de mult timp de cand mi-am schimbat total viziunea. Cu toate astea continui sa visez frumos si incerc sa inteleg cat mai multe. Am intalnit insa trairile mele in viata altora..lucrurile pe care tu le-ai inteles si le-ai depasit, pe altii ii distrug incet, la fel cum se distruge orice lucru puternic, din interior.


Am vrut sa pun intrebari, dar am sters randul...vroiam sa va intreb cum ati fi procedat voi...pe mine m-au incercat foarte multe sentimente, insa niciunul nu si-a pus amprenta. Cum ar trebui sa il privesc o persoana care ma cunoaste si in loc sa ocoleasca, imi urmeaza cu o prostie rara toate greselile...Cea mai proasta idee e ca lucrurile rele se prind repede...parca ieri a fost cand ii rugam sa ia cu ei unde se duc..

2 comentarii:

miki spunea...

it's only natural. eu am renuntat sa incerc sa ii schimb pe ceilalti. unless sunt apropiati. atunci lupt pana in panzele albe sa ii fac sa inteleaga ca au ales un drum gresit. dar tentatia lor e sa te contrazica. si atunci la ce bun sa iti bati capul cu niste oameni care nu au nevoie de parerea ta?

Yatzi spunea...

din cauza ideilor proaste.."toti merita o sansa, cel putin una"..Mereu ma intreb de ce gandesc asa, dar mi se pare atat de normal sa nu ai prejudecati, iar de fiecare data cand am, imi iau mega-teapa...aici merge reclama aia de la transavia..geniala! Vezi noul post!