miercuri, 23 ianuarie 2008

Ca la ei, la nimeni!...in dulcele stil moldovenesc!

Cu toate ca am o lista interminabila de filme pe care trebuie sa le vad, mi-am rupt cateva minute din putinul timp liber pentru a mai scrie un ultim post pe ziua de azi. Cultura moldoveneasca, care m-a "fascinat" pe mine inca de cand am descoperit poezia lui Eminescu si romanele cu tarani de pe tot parcursul liceului, si-a aratat astazi o noua fata.




Ultima revolutie pe plan cultural in Moldova aduce defibrilatoarele in locuri publice. E ca si cum ai incerca sa omori un om impuscat in picior, ca sa nu se mai chinuie. Aceasta mareata idee nu putea sa vina decat din partea unui moldovean autentic (cei care citesc, se exclud) - Gheorghe Stefan.

Ca sa intelegem mai bine problema, spunem asa: te imbeti zdravan cu niste prieteni, intri in receptia hotelului pe la 2 cand paznicul doarme dus, iei cheia si ciordesti defibrilatoru'. Ce faci cu el? O gluma, evindeeeet...Bagi cateva mii de volti in prietenul care se zbate beat-mort intre hotel si spital and thas it.

Locul unde s-au inventat luptele cu toporul de sarbatori ne-a mai facut o surpriza! Long live!!

5 comentarii:

a l e x h spunea...

si uite asa se duc banii de la UE : pe strazi inexistente si tehnologi inutile

miki spunea...

mi se pare ca vad aici posturile de ieri. nu are cum! la tine mereu apar posturi noi la fiecare noua incarcare de pagina. daca si pe tine te-a prins gripa (care sezonul asta vine in cardasie cu lipsa de imaginatie) suntem pierduti!!

Yatzi spunea...

a stranger in this town

tu credeai ca din banii UE o sa iasa ceva frumos? Daca tu mi-ai da mie niste bani si mi-ai spune sa ma duc sa imi cumpar sireturi roz, cand eu umblu descult, crezi ca o sa le cumpar? :D

Yatzi spunea...

:)))) Nu sunt gripat, I'm iron, like the lion in Zion!

Ieri am stat toata ziua si am jucat conquiztador, am uitat ca mai am blog! Deviza e urmatoarea: Never on schedule, but always on time...

miki spunea...

phiuh! mi-am mai revenit!