marți, 23 septembrie 2008

Neagoe-off, Cartu-on! Campionul retrogradarilor a semnat cu Pandurii!

Iarna trecuta, la Pandurii Targu Jiu incepea o noua era. Un antrenor strain prelua echipa si dadea sperante pentru o pozitie in prima jumatate a clasamentului, la finalul sezonului. Desi incepuse modest cu cateva infrangeri si mai multe egaluri, Pandurii l-au demis pe Eugen Neagoe si i-au dat credit lui Joaquim Teixeira, fost antrenor la Porto si la echipa nationala a Portugaliei.

A adus cu el o gasca de portughezi de la Estrella Amadora care nu au confirmat mare lucru in cele trei luni pe care le-a avut la dispozitie. In Martie 2008, Teixeira era demis, iar la Pandurii se intorcea Eugen Neagoe, care reusea sa salveze echipa de la retrogradare, dupa 9 victorii consecutive. Cu Pandurii s-au impiedicat in retur Dinamo, CFR Cluj, Timisoara si Urziceni, iar postul lui Neagoe era asigurat pana la sfarsitul sezonului.

Un loc 12 intr-un sezon zbuciumat, era cel mai bun rezultat la care putea visa patronul Marin Condescu. Anul nou pare sa nu aduca nimic bun. Dupa 8 etape, Pandurii au adunat numai 5 puncte, iar egalul 1-1 cu Otopeni, fostul agent 007, i-a fost fatal lui Neagoe. Anuntul soc nu a fost insa demiterea omului care a salvat echipa de la retrogradare, ci aducerea pe banca tehnica a campionului retrogradarilor, Sorin Cartu.

El a semnat astazi cu Pandurii pentru 2 ani si 8 luni si in ultimul sezon are ca obiectiv cuepele europene. Sa ne aducem aminte putin cine este Sorin Cartu. In 2007 a retrogradat pe FC National. In 2008 a retrogradat pe Dacia Mioveni. Acum urmeaza cupele europene..cel mai probabil, in Liga a II-a.

7 comentarii:

Mugurel Tudor spunea...

A retrogradat echipele alea nu pentru că e el antrenor prost, ci pentru că a acceptat să preia şi ultimele janghine de echipe, pe care scria mare RETROGRADARE. Când n-ai jucători, poţi să fii şi Lippi, că tot B-ul te mănâncă. Părerea mea.

Yatzi spunea...

Gresesti! La Mioveni s-au bagat bani cati a bagat Unirea Urziceni in doi ani.

Unirea cu Dan Petrescu pe banca isi joaca acum sansa in Cupa UEFA, in timp ce Mioveni joaca sambata cu Campia Turzii....

Mugurel Tudor spunea...

La ce junghiuri de jucători avea Mioveni, tre' să încerc să-mi imaginez pe ce au dat banii. Dar nu-mi iese :)

Yatzi spunea...

:))

Chiacu era forta

Mugurel Tudor spunea...

Ah, Chiacu... Slavă Domnului că nu mai joacă la Dinamo...

Yatzi spunea...

Nu sta linistit. E nepotul lui Giovanni. Se poate intoarce oricand, mai ales ca nu e vandut ci doar imprumutat =))
Vine ala, s-a terminat cu smecheria

Mugurel Tudor spunea...

De parcă acu' ar fi vreo şmecherie la Dinamo. Că aşa îmi vine câteodată să cobor pe teren să-i la omor... Parcă ar fi naţionala României, aşa joacă de prost :P