marți, 9 septembrie 2008

Ma viziteaza un gugustiuc

Fara prea multe povesti, tolanit pe masa de langa geamul din bucatarie, imi beau singur cafeaua si fumez prima tigara. Asta se intampla de cativa ani buni. Niciodata nu se intampla nimic spectaculos pe pervazul meu. Singurele lucruri interesante sunt imaginile prostiei de afara, care de la etajul cinci se vede mai bine decat oriunde. Nu e nici prea sus, nu e nici prea jos. Just perfect.
Ieri dimineata m-am trezit voios ca Benone Sinulescu si mi-am aprins prima tigara, cu ochi mici de contabil. Am fost vizitat de un gugustiuc extrem de curios, care imi observa atent fiecare miscare. Nu ne desparteau decat cativa centimetri, insa gagiul nu s-a indurat sa plece chiar si cand eu ma aplecam sa-mi ridic cana de cafea sau sa scrumez. Ciudat. Imi imaginam gugustiucii la fel de fricosi precum pisicile salbatice.
Astazi, acelasi gugustiuc, apare pe pervaz, chiar in momentul in care vorbeam la telefon cu un prieten bun. L-am rasplatit pentru perseverenta si i-am imprastiat putina paine. Si-a chemat si gagica si au raschetat tot, apoi au zburat in alta parte. Oare o sa mai vina si maine? Nu o sa ii mai dau de mancare sa vad daca imi e prieten :)

5 comentarii:

Mugurel Tudor spunea...

Mă vizitaseră şi pe mine nişte Fredo and Pidgin d'ăştia, numai că la mine vroiai să-şi facă şi cuib, pe pervazul de la bucătărie. A trebuit să-i bat obrazul şi să-l zburătăcesc de câteva ori, ca să-l conving că nu e frumos ce face.

Oricum, asta nu l-a împiedicat să mai vină de câteva ori cu prietena lui, să se mai înghesuie prin colţuri pe acolo, fără jenă. Free pr0n :)

Yatzi spunea...

Sa stii ca ar fi interesant. Material exclusiv pentru blog. Un film p0rn0 cu porumbei..ceva rar :))

Mugurel Tudor spunea...

Filme nu cadrează cu tema blogului. Poate poze, cu caption adăugat :))

Yatzi spunea...

:)) Merge si cu film. Il montez ca un film mut, cu diferenta ca e p0rno

Anonim spunea...

Eu aveam un film porno cu muste =))) Le gasisera caldurile la mine pe tricou =))