duminică, 21 septembrie 2008

Enerveaza-ma tu mult...

Intotdeauna am invidiat oamenii plini de viata. „Carpe diem”este o poveste mai veche, insa tot are mare legatura cu inima. Da, acel organ mic si nastrusnic care ne invata in fiecare zi o stare noua. Emotie, frica, fluturasi, toate au legatura cu inima. Ce se intampla insa cu acele persoane pline de viata, la care visezi cu ochii deschisi? Cum actioneaza inima cand le doresti atat de tare, insa te enerveaza intr-un fel in care nu-l poti compara cu niciun lucru urat de pe lumea asta?

Cunosc o persoana care imi da fiori de fiecare data cand ma priveste in ochi. Are momente cand este atat de enervanta incat iti vine sa faci orice pentru a scapa de imaginea ei. Cand o vad din nou, straluceste si imi inmoaie genunchii. Cum functioneaza inima?

4 comentarii:

Unknown spunea...

E, funcţionează cu sîngele ăla pe care ţi-l pompează spre unul din cele două creiere. Cînd îl pompează spre cel de jos, te ia cu ameţeli, cu agitaţie, pentru că nu mai e bine irigat creierul de sus.

It's all about the chemistry :).

Yatzi spunea...

=))

Se poate spune ca barbatii incep sa gandeasca cu adevarat in momentul in care raman doar cu un singur creier..if you know what I mean. Deci da, cred ca e foarte probabil.

Unknown spunea...

Dar ei niciodată nu rămîn doar cu unul, poate doar Bizar.

Yatzi spunea...

bizar e peste chuck norris