miercuri, 17 septembrie 2008

Alooooo, jucam in curtea scolii? Gol perfect valabil, anulat de arbitru!

Nu o sa inteleg cum un arbitru de talia lui Claus Bo Larsen poate gafa intr-un asa hal. La o faza cat se poate de usoara si cu vedere clara in careu, a anulat un gol perfect valabil al lui Bogdan Stancu.


Din ce am inteles noi oamenii normali din regulament, portarul trebuie sa aiba ambele maini pe minge pentru ca arbitrul sa poate fluiera joc periculos. Portarul lui Bayern se sprijinea in mana dreapta si prinsese mingea numai cu mana stanga. Asadar, pe langa doua bare incredibile, mai adunam si un gol perfect valabil, anulat pe nedrept. Steaua 3 - 1 Bayern! Trebuia doar un firicel de noroc si un arbitru impartial!

3 comentarii:

Stef spunea...

imagineaza`ti... sa stai intr`o ploaie mocaneasca de toata frumusetea, cu picioarele`n apa de 3 ore, si ud(a, in cazul meu) pana la piele... si sa vezi draci atunci :))
am plecat morcovita rau de la meciul asta. nu`s microbista de fel, dar la ghinionul pe care l-am avut... :-<

Yatzi spunea...

nefericire maxima :(

Am uitat sa mai scriu cat de antrenor e Lacatus, daca l-a lasat trei sferturi de meci in teren pe Arthuro, un jucator cu tehnica 0 si l-a bagat in ultimele minute pe Bogdan Stancu, golgeter pentru Steaua in Liga I...asta nu iti zic sa te superi si mai tare. Iti zic sa stii de unde a venit raul, poate din tribuna s-a vazut altfel.

Anonim spunea...

Aoloo... numai cand ma gandesc ca PUTEAM, ma enervez si mai rau. Daca jucam prost si ne dominau aia, taceam. Dar asa? Doua bari, gol anulat, sutul lui Lovin, al lui Dayro... Doamneeee...cat ghinion :(