luni, 12 noiembrie 2007

"Micutul Will" nu este chiar asa de "micut"


Cel putin o data sunt sigur ca v-ati uitat si voi la “Dansez pentru tine”. Un concurs foarte frumos in esenta lui si cu un juriu care chiar stie ce cauta acolo. Vorbind cu cateva persoane care isi pot exprima cursiv parerile, am ajuns la o singura concluzie. Este cel mai ambitios concurs din ultimii ani. I mean, romanii sa danseze? Sau chiar sa se intereseze de un asemea eveniment? In general, romanul nu danseaza. El se uita la altii cum danseaza. “Dansez pentru tine” a reusit sa ii scoata la dans pe romani…in fine, deviem discutia. Trebuie sa ajungem la juriu. Spuneam ca juriul concursului este unul ales. Oameni care stiu sa danseze sau oameni care macar i-au vazut pe altii cum danseaza si stiu cu ce se mananca.

Cum padure fara uscaturi nu exista, uite ca avem un Wilmark. Vine din Columbia, e limbut si are ochii unui “marcion” cum spunea Tony Montana in Scarface…Desi are un aer foarte oriental cand se chinuie sa vorbeasca cu accent, el seamana mai mult cu un copil al strazii. Genul de orfan cu paltonul ce-i trece de genunchi si cu fes pe cap. I se mai spune “micutul Will”. Porecla insa nu este foarte inspirata. Cu totii am crezut ca “micutul Will” este cu adevarat “micut”. Ne-a pacalit accentual si fata de copil. Damele bine care il plac pe Willmark s-au adunat intr-o sedinta extraordinara. Subiectul!? “Micutul Will” nu este chiar “micut”. Eu am va vazut, si va spun, asa e!!

Va dau si linkul sa vedeti si voi, dar va rog sa nu mai spuneti la nimeni :) Click AICI

Un comentariu:

Anonim spunea...

will chiar e tare!!!...Are un baietel fff dragalas...Si apopo m-am uitat de fiecare data la dansez pt tine(de cand a inceput )..acu 3 sau 4 ani:P..il pwp pw will