miercuri, 6 august 2008

Parcare ilegala, pe un bulevard lung si agomerat!

Pana astazi m-am bucurat de aventajele parcarii in sectorul 2. Acasa, cand imi gasesc ocupat locul de parcare, nimic nu ma opreste sa-mi pun masina sub o streasina, sau in dreptul unui bloc. Stiu ca raul porneste de la mine, insa problema locurilor de parcare pe care primaria trebuia sa o rezolve, nu ma priveste. La serviciu, tot bulevarul P.P. este plin de masinile celor din Pro.


Primaria sectorului 2 nu ofera nicio solutie, insa se grabeste sa dea avertizmente/amenzi. Sistemul pare simplu. Locul meu de parcare din fata blocului, inchiriat pe an, este valabil intre anumite ore, deoarece se presupune ca daca sta liber, eu mai ocup un loc cand ajung la serviciu. Total de acord. Dar cum ramane in cazul in care nu mai exista absolut niciun loc de parcare pe tot bulevardul? In sectorul 3 se ridica masinile, dar macar au avut bunul simt sa contruiasca locuri de parcare, chiar daca au distrus parcurile. Ok, nu duce niciunde, nu? Ce facem?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Cine a distrus ma parcuri in sectorul 3 ?

Ce invidiosi frate...

cristiana spunea...

Fara suparare, si departe de mine intentia de a jigni pe cineva, dar solutia este ca oamenii sa renunte la masina in favoarea mijloacelor de transport in comun... sau a bicicletelor, scuterelor... Recunosc ca sistemul nostru de transport public este departe de a fi unul european, eficient si civilizat. Dar pare sa se faca cate ceva in sensul imbunatatirii lui. Aici ar trebui insistat, mai ales la primarie.
Nu zic sa nu se construiasca parcari... Dar nu ne putem astepta ca problemele astea legate de aglomeratia din Bucuresti sa fie rezolvate numai de primar. Trebuie ca fiecare cetatean sa faca un efort.

Yatzi spunea...

Sincer, as da masina pe un scuter...cel putin vara, in oras :D