marți, 26 august 2008

Ce au inteles americanii dupa invazia Georgiei?

Americanii nu au inteles ei prea bine despre care teritoriu a fost invadat de rusi saptamanile trecute. O donsoara din Georgia (USA), spune ca nu a vazut niciun rus si situatia nu este chiar asa de tensionata cum se vorbeste.





Later edit:



M-am bazat pe mai multe informatii cand am afirmat ce am afirmat mai sus. Nu mai corectez. Ai dreptate, nu poti generaliza asa, dar motivul principal pentru care mai exista analize la nivelul de blog, implica scoaterea din substrat a unor particularitati de genul asta. Ar fi trebuit sa spun "cea mai mare parte dintre americani". (Voi scrie si in momentul in care voi da peste un sondaj pe tema asta)

Datorita bunastarii lor procentele arata ca americanii sunt cei mai inculti oameni. Poate nu e un lucru rau avand in vedere ca prin alte tari nu poti supravietui si duce o viata decenta decat daca inveti ceva bine. Deci trag linie! Cea mai mare parte dintre americani e rupta de realitate..vezi studii si procente aici, aici si imaginile de mai sus.

Respect pentru tot...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Chiar crezi ca asta au inteles "americanii"? Sau o americanca? Probabil ca daca ai cauta la stirile ProTV de la ora 5 ai gasi corespondenti romani cu "erori" mult mai grave, dar ne-ar deranja al naibii de mult sa zica cineva de TOTI romanii ca nu se spala, nu stiu ce e aia internet si ca in fiecare zi la 5 dupa amiaza se violeaza in familie si-si dau cu toporu'n cap. Asa sa fie? Ar trebui sa fii mai atent cum iti scrii articolele pe blog - scrie mai personal. Sau poate deja stilul PRO ti-a intrat atat de mult in sange incat nu mai poti scrie altfel?
Cu din ce in ce mai putin respect,
Adrian Armand

Yatzi spunea...

edit