joi, 28 august 2008

Arnold Schwarzenegger era cautat de femei?

Barbatul fara echilibru, se ascunde in spatele corpului. Cam asa procedeaza un culturist, care disciplinat pana la obsesesie, urmeaza cu strictete niste reguli auzite/citite. Visul unanim acceptat e sa ajunga precum Arnold, cel mai bun produs al medicinei moderne, sau cum glumim noi, omul care tinde spre 100% apa.

Actualmente guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger, a devenit mai intai celebru prin culturism. A castigat de 7 ori la rand Mister Olympia si de patru ori Mister Universe. Apoi a jucat prin Terminator, unde ne-a lasat mostenire o serie de replici pe care o sa le povestim nepotilor, cu acelasi accent nemtesc. "Hasta la vista, baby" sau "Geeeeet doooown", sunt parte din Arnold.




Va intrebati oare cum a dus-o cu femeile? Nu a avut asa de multe cum tinzi sa crezi , pe semne ca e nevoie de putina minte care sa completeze acel corp imens. Cu toate astea Maria Shriver, o jurnalista si scriitoare celebra, i-a luat mintile lui Arnold, care s-a legat la cap in 1986.

Pana atunci, nenea Arnold tinea petreceri dupa fiecare concurs si cine poate stii cum se terminau...Am povestit totul pentru niste poze de mare angajament. O sa para putin cam triste acum, dar sunt convins ca la vremea aceea ar fi aparut pe prima pagina niste ziare precum Libertatea, Cancan, Click etc.





Cateodata mai fuma si el niste marijuana, acum explica tot :D

3 comentarii:

Unknown spunea...

i like......

Yatzi spunea...

pumping iron, huh :-?

Anonim spunea...

Esti un Prost!