miercuri, 23 aprilie 2008

O caseta cu Radu Ille pentru voi!!

Astazi m-am apucat de aruncat lucrurile nefolositoare de prin biblioteca. Un fel de "cleaning up the closet". Cand ziceam ca am terminat, am dat pentru o caseta sigilata cu Radu Ille. Nu stiu a cui e, sincer! Nu o revendica nimeni din casa. Incerc acum sa inteleg de ce a cumparat-o cel care a cumparat-o...Anyway! Am zis sa intreb aici poate o vrea cineva pentru colectie. Un albul de mare valoare...mai ceva ca ciclul de albume din "Scoala vedetelor"...acopera cu succes zgomotele casnice!


12 comentarii:

miki spunea...

hahaaa! eu tot auzieam de radu ilie asta si ma tot intrebam ce vrea el de la noi. oricum, stiam ca o sa dispara rapid. asta acum vreo 5-6 ani. ieri-alaltaieri ma uitam pe o revista de spalat creierele, gen ciao sau ceva, si vad titlu mare: radu ilie face spagatul! uitati ce conditie fizica exceptionala are radu ilie.

geeez, deci cine e mah radu ilie si ce vrea de la noi?!?!

Yatzi spunea...

Nu stiu cine dracu e, dar am o caseta sigilata cu un album de-al lui. Nu o vrei tu? =))

Nu stiam de faza cu spagatul. Poate o sa incerc sa il fac ascultant muzica lui, dar nu am casetofon :(

miki spunea...

i si tu la schimb niste sidiuri sigilate cu hiq, pops sau gilia... sau cum o chema-o.

miki spunea...

versiunea completa era: doar daca vrei si tu la schimb...

s-a speriat si computerul de ce discutii ducem noi aici

Yatzi spunea...

Pe ala cu Pops il vreau sau daca ai primul album de la haichiu =)))

miki spunea...

ah, nu. atunci aveam 15 ani, nu primeam chestii de protocol. atunci le cumparam. si le si ascultam! si atunci preferam andre :D

Yatzi spunea...

libera la mare, indragotit lulea, and stuff?

Asa erai tu la 15 ani :P Eu ascultam Green Day si Blink

Anonim spunea...

deci radu ille (iz not ilie) e un baiat foarte de treaba si la locul lui, care a fost miner si acum canta muzica populara si face niste bancuri bune si funny. pun pariu pe orice vrei ca nu ai cumparat caseta, ci ai primit-o cu vreo ocazie legata de work (alta explicatie nu exista, cred ca de aia am si eu!!:-s. In concluzie, se dau doua casete cu Radu Ille si bonus orice alta caseta vreti voi (sigur am). Poftim, iti fac concurenta pe propriu tau blog.

Yatzi spunea...

:))

Radu Ille (nu am scris Ilie) a fost coleg la dansuri cu un verisor de-al meu din Petrosani :P

Stiam povestea de cand a venit pe la Teo...oricum, ma enerveaza muzica etno!! Vreau sa o dau afara din casa mea.

Imi faci concurenta pe BLOG???? NU PERMIT!! :)))) Voi scoate arsenalul greu! Dau primul album Genius, Gaz pe foc si Body n' Soul + albumul de colinde al lui Radu Ille..

De asta ce mai zici?

miki spunea...

gaz pe foooooooooooc! visam cu ochii deschisi la ziuain care o sa il fac pe lucian viziru sa sufere ca nu m-a gasit mai devreme si sa se intrebe cum a putut trai fara mine. apoi mi-am cunoscut barbatul care e prieten de-o vesnicie cu lucian viziru si uite asa mi-am dat eu seama ca trebuia sa imi calzulez putin si timeingul in care urma sa il cuceres pe viziru, ca in conditiile date nu se rpea cade :)))

si nu te repezi tu la lamaie, ca e o prezenta rara sau foarte rara in comentarii si in loc sa apreciezi gestul... eu una m-am straduit sa o aduc la mine pe blog si ea nu si pace!

Yatzi spunea...

Stiu stiu!!! E prietena cu Umblarici, as in Ecostin :P Nu imi permit!

Dar tu, cum?? Lucian Viziru, hahahaha :P

Imi aduc aminte ca semanau si ei cu Backstreet Boys =))))))) erau pionieri :D

miki spunea...

ehe... ce vremuri... da, ei erau backstreet boys in varianta de proximitate si pipaibila. un substitut rezonabil, as spune :))