vineri, 11 aprilie 2008

De ce a ramas aceeasi moaca pe ciocolatelele Kinder?

Timpul trece si schimba tot. Ne schimba si pe noi, dar si pe nebunii care spun ca au ramas la fel. Inca de cand erau marcile in Germania, imi aduc aminte ca mancam Kinder. Asteptam nerabdator sa se mai intoarca vreo cunostinta si sa-mi aduca 2-3 bucati. Mi se increteau obrajii de cat de bune erau. Zilele astea am observat ca nu s-au schimbat deloc. Sunt la fel de bune ca inainte cand nu se gaseau. Un singur lucru nu pot sa inteleg. De ce nu au schimbat copilul de pe eticheta. Fac pariu ca acum este de varsta mea...Ma uit la el cum ma uit acum la unul dintre eroii fiecarui Craciun, Macaulay Culkin care are acum 28 de ani si nimeni nu il crede.


4 comentarii:

Lucia spunea...

da dar reclama sa schimbat acum apare o femeie fatala murdara de ciocolata la gura la varsta ta asta ar trebui sa te atraga mai mult sa mananci kinder .trebuia sa schimbe si numele "kinder for men" (for the kinder inside all males)

Yatzi spunea...

hahahaaaa! O gagica cu ciocolata la gura...incerc sa gandesc cu capul acum...

Clar ma atrage...cu conditia sa ii spuna tot Kinder, doar la toti ne plac lucrurile mici, nu! :D

Yatzi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
miki spunea...

ok. imi ploua in gura. si e 1 noaptea si eu nu mai cobor sa imi iau kinder. o sa visez ca mananc si o sa ma trezesc trista ca m-am trezit. o sa sparg usa si o sa ma duc la magazin, unde sper sa aiba. si tu ar trebui sa speri ca are, altfel o sa mori!