vineri, 3 aprilie 2009

fotbal aerisit


Povestea de astazi pare desprinsa dintr-un basm romanesc, scris pe genunchi de un taran destept si cu simtul umorului fooooarte dezvoltat. O echipa din Italia, Serie C1/B, a incercat sa se razbune pe o multime de fani, care nu incetau sa ii conteste pentru rezultatele slabe.

Oamenii aveau si ei dreptate. Nu poti sa joci cand esti hulit de ai tai...Ei bine, jucatorii lui Juve Stabia au lipsit de la antrenament, insa nu au uitat sa-si treaca numele pe banca de rezerve. Suporterii au sesizat rautatile jucatorilor si au trecut la fapte.

Dupa ultima infrangere din campionat, i-au asteptat pe jucatori in parcarea hotelului la care erau cazati. Ce s-a intamplat, este absolut incredibil. Fanii i-au fortat pe jucatori sa se dezbrace si i-au lasat sa plece spre casele lor, numai dupa ce aratau ca nu poarta altceva decat chiloti. Printre cei dezbracati se afla si un roman. Singurul care a ramas cu hainele pe el a fost capitanul echipei. Nu inteleg care este explicatia, dar foarte tare intamplarea. Ca tot suntem aici, nu credeti ca ar fi o atitudine buna pentru a-i motiva pe oamenii lui Piturca?

Un comentariu:

Mugurel Tudor spunea...

Mi se pare extrem. E un sport până la urmă, dacă într-adevăr ţi se pare că ăia fac echipa de râs, ia o pauză, nu mai citi ştiri despre ei, nu-i mai înjura, nu-i mai lăuda, nu te mai duce la meci... Ignoră-i.

Trataţi cu indiferenţă, se vor stinge. Sau se vor schimba. Nimeni nu poate juca un sezon întreg pe un stadion gol, şi să fie în continuare delăsător ca înainte.

Mi se pare o situaţie mai bună decât să-i laşi în fundul gol. Mulţi dintre noi uităm ideea de sport...