miercuri, 3 octombrie 2007

O lume minunata...pe strada X, la numarul 69


O adevarata odisee m-a facut astazi sa imi schimb subiectul postului. Mihai Constantinescu, celebrul cantautor al unor piese ca: “Iubiti si cainii vagabonzi”, sau “O lume minunata”, a fost dat afara din casa. Pana acum, nimic special. Fara sa incerc sa glumesc, spun nimic special, avand in vedere faptul ca am renuntat la un subiect mult mai important. Ideea asta am avut-o de mult. Mi-am cultivat-o singur si nu am avut cu cine sa o impart.

Ma gandeam la vremurile cand omul acesta mult prea iubitor, cum este Mihai Constantinescu, canta cele doua piese. Cu vocea lui blanda si cu textele usoare si dulci, frangea inima celor aflati la varsta la a doua si dupa… Am incercat sa imi imaginez impactul pe care l-ar avea acum, o piesa cantata lent si dulce. “O lume minunata, in care veti gasi, numaaaaaai copiiiii”. In perioada in care traim, l-am vedea pe Mihai Constantinescu drept un pedofil. Exact tipul de om bun, care incearca sa castige inimile copiilor, pentru a se folosi de ei. Daca ar fi sa ne referim la melodia “Iubiti si cainii vagabonti”, am crede ca este zoofil…

Ehh, sa trecem pe asta. Sa spunem ca a cantat intr-o perioada cand lumea nu era violenta, sau nu se prezentau asa de agresiv cazurile acestea sociale de acum. Lucrul cel mai interesant in toata povestea evacuarii lui Mihai Constantinescu, este ca acesta locuia pe strada X, la numarul 69. Un lucru foarte amuzant si o coincidenta incredibila.

Voi ce ziceti? Credeti ca Mihai Constantinescu este pedofil sau zoofil?

3 comentarii:

Azi.Zambesc spunea...

... io nu m-am prins de ce e dat afara.....

mareleio spunea...

uite cie face audienta OTV-ului...
:))) esti si unul din cei care voteaza ???

Yatzi spunea...

:) Nu votez