luni, 8 octombrie 2007

Am uitat de lucrul care trebuia sa imi aduca aminte..


Aseara nu am putut sa scriu nimic. Aveam atatea idei, insa nu imi puteam misca mainile. Vroiam sa va povestesc cat de frumos era lacul si cat de frumos lumina luna, dar somnul m-a tinut departe de mine…Am fost in parc si am visat. Am visat cu totii, insa numai eu m-am retras si am visat la libertate. Am vazut razele lunii, oglindite in apa, ca pe niste sageti indreptate spre o tinta invizibila. Am ascultat Oscar Benton si am tremrat tot. Imi venea sa ma dezbrac si sa ma arunc in apa. Vroiam atat de mult sa inot si sa traversez lacul. Imi aduceam aminte de episoadele din perioada cand nu gandeam. Ce frumos era. Faceam cele mai tampite lucruri si nu pateam nimic.


Acum sunt fericit ca am pot sa disting ce nu e bine, insa prima greseala nu ma iarta niciodata. Inainte nu uitam nimic. Nu uitam nicio zi de nastere. Stiam ce am de facut….Zilele trecute imi propusesem sa imi pun un memento: “Nu uita sa iti tragi la xerox buletinul”, insa am uitat sa imi amintesc si de lucrul care trebuia sa imi aduca aminte…asta mi s-a parul cel mai interesant. E prima oara cand mi se intampla….Cel mai haios e ca mi-am amintit ca nu mi-am scris memento, dar buletinul tot nu l-am xerorxat.

Logica si concentrarea s-au pierdut. Sau nu au fost niciodata…era vorba doar de o viata mai linistita. Acum traiesc alert, asta inseamna ca trec in fuga pe langa lucruri si nu ma mai uit in spate…

2 comentarii:

safacipOc ! spunea...

ce bine te`ai simtit tu :P
noi eram retarzi :D
si..vezi tu danuts...o cam tot uiti chestii de acum in colo...
>:) mwahhaha

Yatzi spunea...

:P O sa te uimesc..uitatul a fost dupa