vineri, 9 ianuarie 2009

Isterie maxima la National TV! Motivul? Nu suna telefonul...

God damn! Asa ceva chiar nu am vazut pana acum. Ma intreb ce substante a consumat pentru a ajunge in starea asta. Nu de altceva, dar cred ca ar da un exemplu negativ pentru multi indivizi isterici din nastere. Privind din alt unghi, cine a lasat-o pe tanti asta sa intre pe strada pe care se afla National TV? Cine i-a dat drumul sa intre in cladire? Cine a angajat-o? Fratiloooooor!!! Este mai isterica decat profesoara mea de biologie din liceu, care era convinsa ca eu o sa mor de foame si nu o sa fac nimic cu viata mea, daca nu invatam inmultirea batracienilor si fotosinteza plantelor.

By the way, CNA-ul s-a sesizat si a amendat televiziunea carbogazoasa cu 5000 de ron! Sper ca tanara din imagini sa primeasca ajutorul de care are atata nevoie. shiiish!!

Un comentariu:

acel George... spunea...

Mey, doar ti-am povestit cum se fac emisiunile astea... e cu scenariu, in spate e cineva care ii spune in casca ce sa faca etc... Nu e nimik intamplator si in caz ca e ceva care nu e prevazut...intra imediat promo/publicitate. Asta a fost doar o manevra de publicitate si a prins. Toata lumea a aflat de nebuna asta ceeace inseamna publicitate. Ratingul creste, banii vin etc.
Doar nu iti inchipui ca oamenii sunau la telefonul pe care il trantea ea:)) Ca amuzament... cum sa sune telefonul cand nu era cuplat:))?