miercuri, 7 ianuarie 2009

Stare de urgenta in Romania!

Incepe haosul. Criza financiara face ravagii in toata lumea. Dupa ce rusii au invadat Georgia pentru a-si arata puterea, vesnicul razboi dintre Israel si Palestina a izbucnit din nou. De parca nu ar fi de ajuns, haosul atinge cote alarmante. Ministrul economiei, Adriean Videanu a declarat starea de urgenta, dupa ce Rusia a oprit de tot furnizarea gazelor naturale spre Europa. Asta in seamna ca trebuie sa ne descurcam cu gazul care se produce in mica noastra tarisoara. Ca sa ajunga pentru populatie, trebuie taiati de pe lista de prioritati, marii consumatori. Daca nu se vor indupleca rusii sa ne dea gazul de care avem atat nevoie, anul 2009 nu va fi uitat niciodata. In casele noastre o sa fie la fel de frig precum in pestera Ursilor. Apropos, acum puteti sa vedeti de ce nu a fost bine pe vremea lui Ceausescu...



P.S. Leul a luat-o la fuga. Un euro = 4.07, iar o Lira Sterlina = 4.46!!!! Voi aveti rate in EURO??

2 comentarii:

Alex T. spunea...

criza creata de rusia e facuta cu un scop: rusii vor sa arate tuturor ca sunt cea mai mare putere...din europa, cel putin.
amenintari ca nu mai furnizeaza gaz au mai fost si in ceilalti ani, nu ma mai mira nimic. insa n-or sa o tina mult asa, pt ca degeaba ai ei atata gaz, daca nu il si vand.

cu criza economica, in schimb, e bai mare :(
in fiecare zi aud doar stiri d'alea tragice, ca parca se apropie un razboi mondial - nush cati oameni au fost dati afara, euro a ajuns la 4.2, romanii nu isi vor mai putea achita ratele...etc

Yatzi spunea...

Ai dreptate. Rusia face mereu asa in pragul iernii, dar este pentru prima oara cand ramanem sa ne bazam doar pe gazul care se extrage de la noi.