joi, 29 mai 2008

Gods of metal...Metallica

Dupa mai bine de 10 ani, Metallica vine in Romania. Cei care nu si-au dat seama la timp de importanta acestui concert, isi pot programa linistiti o iesire in club pe data de 23 iulie. In primele 48 de ore s-au dat 6000 de bilete, iar sectoarele A si B s-au epuizat complet. Pana in urma cu cateva saptamani, ramasesera o mana de bilete ratacite pentru locurile de pensionari, parca in amintirea suporterilor care veneau in Cotroceni sa vada meciurile lui Progresul.


Acum nu mai exista nici macar alea, iar cum era de asteptat, au aparut speculantii. In dulcele stil romanesc se vand bilete la Metallica cu sume astronomice. Intre 400 - 1000 de Ron este pretul cerut de micii afaceristi, care dupa o luna de stat cu biletul sub perna si-au dat seama ca iubesc mai mult banii decat formatia. Am citit un anunt care m-a facut KO. Pe una din zecile de licitatii de pe Okazii, un gagiu incerca sa cumpere un bilet de 500 de Ron: "nu am bani acum, si vroiam sa stiu daca accepti un schimb: iPod Nano 2nd Generation, 2GB + 100 LEI".

WTF???E ca si cum ti-ai vinde adidasii pentru a merge descult prin iarba uda. Daca ar venii in concert oamenii pentru care chiar as da orice, tot nu as cumpara bilete de la bisnitari.

Niciun comentariu: