marți, 25 septembrie 2007

Making people feel miserable since 19xx! Tu imi ucizi visele?


L-am intalnit pe omul care imi ucide visele. Omul pentru care imi arata cat mai am de invatat, insa nu imi da sansa sa dovedesc ca totusi pot. Traiste, si traieste atat de bine…Scumpa mea Ancovici avea o vorba..”making people feel miserable since 1986”, lui i s-ar potrivi atat de bine

Incerc mereu sa ocolesc privirea agera a lui, insa nu reusesc sa ma abtin. Am mereu nevoie de un sfat. Chiar eu, poreclit sfatosul, am nevoie de sfaturi. Copilul cel batran pleaca acasa pe jos, cu o bere in mana si cu castile in urechi. Nimic nu este mai frumos. O strada lunga. Un singur om si intuneric. Ganduri, liniste, eu si muzica reggae. Visez din nou….

3 comentarii:

Unknown spunea...

Singurul care iti poate ucide visul esti TU. Toata lumea da vina pe toata lumea, dar de fapt NOI suntem vinovatii pentru aproape toate esecurile noastra. Poate o sa vina o vreme cand n-o sa mai fim lasi si o sa ne asumam esecul. Capul sus si muzica tare!

Yatzi spunea...

Da, asa e..ai si tu partea ta de vina de fiecare data..dar cand esti legat la picioare si cineva te impinge spre marginea prapastiei..what can u do ?

Unknown spunea...

Dream on... Dream yourself a dream come true