luni, 24 septembrie 2007

Nu mai gandi atat, dauneaza!!!


Ahh. Atat de adormit si atat de ganditor. Stilul omului pierdut prin complexitatea celor care il inconjoara. Incearca sa inteleaga ceva si nu intelege nimic de fiecare data. Are instinctele la Pamant si pierde de fiecare data din frica de a nu gresi. A descoperit ca daca ii intelegi pe cei din jur, te vei intelege si pe tine. Dar ceilalti sunt atat de ciudati, ca niste balauri cu doua capete. Nici nu stie ce pesoana sa foloseasca. Vorbeste la persoana a treia despre omul care traieste toate aceste lucruri pe care si el le simte in fiecare zi, de teama de a nu cumva sa devina parte dintr-un sfat.

Continua asa, si nu zice la nimeni. E fericit pentru el. A a inteles ceva, insa timpul ii spune ca mai are multe de invatat. Isi pierde umorul, si se dovedeste ca a gresit din nou. Nu are sfarsit. Este el, esti tu sau sunt eu. Unii au scapat…persoana I se mai gandeste ce sa raspunda.

In spatele oricarui text se ascunde ceva...

P.S. Am gasit maxima asta si uite ca vreau sa o impart. "A fi robul unui gand e una, a fi robul realizarii lui este alta"

Niciun comentariu: