miercuri, 26 martie 2008

Non, je ne regrette rien

Cu o ocazie foarte special. Non, je ne regrette rien si un sfat de toti banii. Uitati-va la film. "La vie en rose". Daca aveti pile prin presa, adica pe la chioscurile de distributie a presei :D, rezervati-va Gandul de luni, 31 martie. Ziarul vine impreuna cu DVD-ul pe care cu siguranta o sa vreti sa il pastrati. Acum...Piaf :)



Interpretarea din film

7 comentarii:

Alex T. spunea...

hehe, chiar acum cateva zile am vrut sa scriu despre edith. mi-ai luat-o inainte, dar o sa revin si eu asupra subiectului. diferenta dintre francezi si americani..."je vois la vie en rose" si "i'm feeling blue" :)

Yatzi spunea...

- poti sa scrii si tu...ne facem ca nu ne stip :P

- din istoria de 200 de ani a americanilor...normal :D

miki spunea...

vazut. impresionat.
atat am avut de zis!

a, ba nu. mai vroiam sa zic ca eu trebuie sa fi avut pile mari in presa, ca l-am vazut imediat dupa ce a aparut si l-am vazut chiar la cinematograf! sunt tare, nu?

Yatzi spunea...

=)))))) inseamna ca nu mai ai nevoie de pile la chioscurile de distributie a presei! Oricum daca imi iese in cale DVD-ul, am sa il fur unuia care nu l-a vazut..EVIL!!

miki spunea...

macar fura-l si tu cand iesim din post, doar nu vrei sa ajungi in iad!

Yatzi spunea...

nu vreau, dar in rai mi se pare ca e frig...pe nori asa cu harpa..mai bine o chitara electrica, un butoi cu flacari, trident si alcool :D

Ovidiu spunea...

poate 31 martie, nu aprilie